17:50
УВАГА! КОНКУРС! "Я - маленький селищний голова!"

На виконання розпорядження Іванівського селищного голови від 14 травня 2020 року № 87/2020-СР Про конкурс «Я - маленький селищний голова» в Іванівській селищній раді об'єднаній територіальній громаді запроваджено щорічне проведення конкурсу серед учнівської молоді «Я - маленький селищний голова».
До участі в конкурсі допускаються учні загальноосвітніх навчальних закладів Іванівської селищної ради у двох вікових групах: від 8 до 12 років та від 13 до 17 років.
Кандидати, які виявили бажання взяти участь у конкурсі подають такі документи:
- заяву про участь у конкурсі довільної форми із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, назви навчального закладу, адреси проживання та контактного номера телефону. Заява має бути підписана кандидатом та одним із батьків, що засвідчує їх згоду на участь дитини в конкурсі;
- візуалізований проект (відео презентацію), створений за допомогою будь-якої комп’ютерної програми.
Візуалізований проект має стосуватись суспільного життя Іванівської селищної ради; має містити доводи необхідності впровадження пропонованої ідеї покращення життя в селищі або населеному пункті громади та приблизний розрахунок суми грошових коштів для його реалізації (для вікової групи від 13 до 17 років); має містити вказівку про очікувані результати його впровадження.
Документи для участі в конкурсі подаються до 25 травня особисто до селищної ради за адресою смт Іванівка, вул. Центральна, 93-а або на E-mail: ivanivska.otg@gmail.com

Переможець конкурсу отримає посвідчення «Я - маленький селищний голова», яке не має юридичного значення та є підтвердженням перемоги у конкурсі відповідного року. Маленький селищний голова має право на проведення одного робочого дня спільно з селищним головою: брати участь у запланованих заходах; знайомитись з роботою виконавчих органів ради; висловлювати свої пропозиції та зауваження щодо роботи; брати участь у проведенні прийому громадян та має право на затвердження своїм розпорядженням ідеї свого проекту. Це розпорядження не має юридичної сили; однак ідея проекту має бути розглянута селищним головою та, за умови обґрунтованості і реальності, впроваджена в суспільне життя територіальної громади.
Кожному учаснику конкурсу, який не став переможцем, селищний голова в урочистій обстановці вручить Сертифікат учасника конкурсу.

Переглядів: 117 | Додав: sandragerych | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar