11:09
Тиждень права

Поширенню знань про права і свободи людини та вкотре нагадати про важливість закону учням ОЗ «Іванівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Б. Ф. Дерев’янка» допоміг тиждень права організований вчителем правознавства Тетяною Василівною Гаман з 07 по 11 грудня серед старшокласників.

Правова освіти це перш за все вміння здобувача освіти орієнтуватися в величезному потоці інформації, на жаль на це замало уроку, тому тиждень права, який традиційно проводиться в навчальному закладі включає в себе комплекс різноманітних форм позакласної роботи.

Активну участь в розгадуванні тематичних кросвордів, ребусів, філвордів, доповненні прислів’їв взяли учні 9-11 класів. Старшокласники емоційно та зацікавлено диспутували на правову тематику і за результатами відповідей продемонстрували гарну підготовку в питаннях щодо знання законодавства, правових термінів та велике бажання реалізувати свої аправа.

За результатами підсумків подяками були відзначені не лише учні 9-11 класів, а й найактивніші учні школи: Борик Крістіна, Кашуба Марія, Коваленко Наталія, Корінна Юлія, Лахно Катерина.

 

Переглядів: 79 | Додав: sandragerych | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar